Dag van de Logistiek - Algemeen

De organisate heeft ondermeer de doelstelling om het imago van de logistieke branche te versterken. Een van de middelen om dit doel te realiseren is het houden van een jaarlijkse Transport & Logistieke dag.

Werken in de logistiek is enorm boeiend. Het draait om improviseren, organiseren, samenwerken en communiceren. Logistiek is leuk als je er middenin staat. Heel veel mensen hebben nauwelijks een idee van wat logistiek eigenlijk inhoudt. Een open dag is daarom een prima manier voor de logistieke branche om te laten zien en beleven wat er bij een logistiek proces allemaal komt kijken. 

Logistieke processen staan midden in de samenleving. Mensen die werken in de logistiek vormen de schakels in de lange weg van grondstof tot eindbestemming. In de logistiek kun je veel leren door te doen. Het is inspirerend en actueel. Het is niet alleen heftrucks, vrachtwagens en vervoer, het is veel meer: van inkoop tot productie en van transport tot verkoop. Heel veelzijdig dus. Misschien heeft logistiek (nog) geen ' sexy'  uitstraling, maar ook voor vrouwen, die vaak bij uitstek enorm creatief zijn, slim kunnen organiseren, communiceren en samenwerken biedt het logistieke bedrijfsleven enorme kansen.

Op de Dag van de Logistiek laten ondernemers uit de regio Tilburg zien wat logistiek allemaal te bieden heeft. Kom dus langs op 11 Juni 2017, doe mee en beleef het. Daarna is een uitgebreid verhaal over hoe leuk logistiek is, echt niet meer nodig.