Platform Transport & Logistiek Tilburg

LET OP:  DEZE SITE GAAT PER 18-04-2017 UIT DE LUCHT. INFO OVER DE DAG VAN DE LOGSITIEK TILBURG IS TERUG TE VINDEN OP DE VOLGENDE LINK http://www.logistiekmiddenbrabant.nl              OF OP ONZE FACEBOOK PAGINA. (DAG VAN DE LOGISTIEK TILBURG)

Welkom bij Transport & Logistiek Tilburg, (onderdeel van Logistiek Midden Brabant, LMB)

Transport & Logistiek Tilburg is een initiatief van onderwijs, overheid, Sectorinstituut transport en logistiek, SBB en logistieke ondernemers uit de regioTilburg die hun krachten gebundeld hebben om een aantal doelen te bereiken:

  • Verbeteren van het imago van de Transport & Logistiek sector.
  • Regio Tilburg  als logistiek hotspot op de kaart houden
  • Het jaarlijks organiseren van een Dag van transport en logistiek.
  • Transport & Logistiek onder de aandacht brengen van jongeren.

Dit platform is ontstaan uit samenvoegen van het ROBO (regionaal overleg bedrijven en onderwijs) en het Servicepunt transport en Logistiek Tilburg. In dit platform participeren de volgende partijen : Claassen Logistics, Gebr. Versteijnen, P&M Express, Moonen attractieverhuur, Speedliner, Coca Cola, DB Schenker, Panalpina, Rhenus, Sectorinstituut transport en logistiek, SBB, ROC Tilburg, de Vakschool, NHTV, UWV, Transport & Logistiek Nerderland (TLN), Gemeente Tilburg,

Voor het versterken van het imago, het stimuleren van logistieke opleidingen in de regio en het motiveren van potentiële arbeidskrachten om te komen werken in de logistiek in de regio Tilburg organiseert Transport & Logistiek Tilburg jaarlijks een Dag van transport en logistiek.

In 2016 vond de Dag van transport en logistiek plaats op zondag 29 mei

Benieuwd naar de foto's? zie onder logistieke dag Tilburg in het menu.

In 2017 vindt de  Dag van transport en logistiek plaats op zondag 11 juni.

Met vriendelijke groet,

Namens de voorzitter  Transport & Logistiek Tilburg